+31 (0)252 371707

Ma.-vr 08:00 - 17.00 uur

Over ons

Th. en A. Hachmang B.V. bestaat al sinds 1989 en daar zijn we trots op. Na 27 succesvollle jaren is Th. en A. Hachmang B.V. overgaan in Hachmang Aanneming en Hachmang Groen en Water. Nu staat de tweede generatie aan het roer van ons familiebedrijf. Als bedrijf staan we voor open en eerlijk zaken doen, betrokkenheid en vertrouwen. 

Wij zijn actief op het gebied van grond- en sloopwerken, milieuwerken waaronder tank- en bodemsaneringen, plaatsen van damwanden en beschoeiingen, aanleg tuinen, (sier)bestratingen enz.

Hachmang Aanneming onderscheidt zich door kwaliteit, creativiteit en veerkrachtigheid. Hachmang gaat ingewikkelde klussen niet uit de weg. Integendeel, een groot aantal projecten complexe projecten waarin verschillende disciplines gecomibeerd moesten worden, hebben wij tot een goed einde gebracht.

Ons team bestaat uit zeer gemotiveerde en geschoolde vakmensen. De medewerkers zijn intern opgeleid om zo kennis en continuiteit binnen het bedrijf te borgen.  Wij koesteren vakmanschap en diversiteit in werkzaamheden. Werkplezier staat binnen ons team voorop.

Heeft u interesse?

Wij hebben met deze website getracht u een goed overzicht te geven van de activiteiten van Hachmang Aanneming B.V.  Heeft u vragen of wenst u meer informatie, gebruikt u dan a.u.b. het onderstaande contactformulier.